Sentimentul pe care îl ai acasă la tine, în locșorul tău confortabil, nu prea poate fi comparat cu nimic, oriunde te-ai duce în lumea asta largă.

Eu am întâlnit de cele mai multe ori probleme la curățenie și mai mereu îmi car prosoape după mine, că deh, tre să am și eu niște pitici pitiți pe undeva, căci niciodată nu am senzația că sunt suficient de curate sau proaspăt spălate.

Lista e oarecum lungă și te conformezi atunci când îți asumi să pleci undeva, departe de casă, că nah, nu e ca acasă.

Cu toate astea, există unele locuri în care chiar te simți ca acasă, în casă, iar uneori chiar mai bine decât acasă, senzație amplificata și de exterior, de mediul în care te afli.

Și asta am aflat-o aici, la Timax Holiday Home. La 30 de km de Malaga. La mare. Pe Costa del Sol.

Băieții ăștia, Titus și Max, au făcut o treabă extraordinară în Caleta de Velez , unde și-au creat acasă, departe de casă.

Acasă a fost și pentru mine, căci am stat aproape o săptămână și m-am bucurat de o grămadă de chestii faine (de la locuri bestiale la mâncăruri delicioase, fructe din plin, oameni frumoși și soare; mult soare.) de care o să vă povestesc cât de repede în articolele viitoare.

Living.
Dining.

Oricâte locuri frumoase am vizitat în zonă și oricât timp am petrecut pe plajă și în împrejurimi, eram cumva nerăbdătoare să ajung acasă și să mă trântesc pe canapea, în apartamentul răcoros, numai bun pe o vreme cu așa de multe grade în termometre.

Apartamentul aflat la doar 100 de metri de plajă, e foarte generos. Are 3 dormitoare, o baie, un living + dining room, o bucătărie mare și balcon/terasă; două dormitoare au pat matrimonial, iar al treilea e cu două paturi separate (pentru copii, cupluri certate sau amanți), iar doi oameni încap și pe canapeaua din living la o adică.

Dormitor 1.
Dormitor 1.
Dormitor 2.
Dormitor 2.
Dormitor 3.
Dormitor 3.

Pozele nu sunt trucate. Sunt exact așa cum e la Timax Holiday Home. Nu e ca în alte părți, că una vezi în poze, și alta live.

Să-ți mai zic că ai de toate? Tot ce îți trebuie? Bucătăria e complet mobilată, ai și mașină de spălat rufe și mașină de spălat vase. Ai chiar și rogojini de plajă, prosoape și șezlonguri. Prosoapele miros a curat; așternuturile- mai mare dragul să te duci la somn.

Bucătăria
Holul de la intrare.
Prosoape de plaja.

Soare? Garantat și el, doar e Costa del Sol, în sudul Spaniei!

Și pentru ca șederea să-ți fie și mai plăcută, băieții s-au asigurat să ai la sosire bere rece, apă minerală/plată și snack-uri, în caz că ajungi târziu și magazinele sunt închise. Pe acestea nu trebuie să le plătești, trebuie doar să le cumperi înapoi de la orice supermarket, pentru ca cel ce vine după tine să beneficieze de aceleași condiții.

Bine, acum ca să îți dau toate detaliile, ai chiar și șampon în baie și periuță de dinți, dacă cumva ţi-ai uitat-o acasă.

Ce mai ai de făcut? Să-ţi faci bagajul și să vii “acasă”, să vezi lumea asta de aici, din sudul Spaniei.

Pe mine una, Andalucia, cu a ei Costa del Sol și Timax Holiday Home, m-au cucerit!

Timax Holiday Home îl găsești pe Facebook dând click aici, cu toate detaliile, date de contact, multe poze și video-uri. Prețurile diferă, între 70 și 120 de Euro pe noapte, în funcție de sezon și numărul de persoane.

Rezervă un sejur de vis la Timax Holiday Home prin TravelWithHim, la adresa de e-mail contact@travelwithhim.com și primești 15% reducere la cazare.

Hasta luego, amigos!

Sharing is caring.