Tocmai m-am întors de la un festival super mișto de la Castelul Bánffy și am și sărit pe tastatură, ca să dau de știre că mai e o zi în care puteți veni aici, în Bonțida, la HORSEVILLE FESTIVAL.

De când am aflat total random despre Horseville Festival, am știut una și bună: că trebuie să ajung neapărat.

Iubesc extrem de mult caii, unele dintre ele mai frumoase animale care pot exista pe pământ. Mă uit la ei ca la niște bibelouri. Mersul lor demn, coama frumos aranjată, musculatura ideală pentru performanțe atletice superioare, corpul zvelt cu picioare puternice și ochii blânzi și cuminți.. îl fac un animal cu totul sublim.

Lăsând fascinația mea pentru cai la o parte, Horseville Festival e despre pasiunea pentru disciplina ecvestră.

Festivalul aduce împreună o serie de acțiuni speciale și show-uri ecvestre, într-un cadru de poveste.

Așadar, aici vei găsi pe lângă concursurile de dresaj, cross country și sărituri peste obstacole o grămadă de activități interesante atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari: plimbări cu ponei și cai, petting zoo, locuri de joacă pentru copii, tir cu arcul călare, dresaj păsări de pradă, cascadorii călare, dresaj ecvestru natural, demonstrații de dresaj canin, dar și un food court special amenajat.

Un întreg spectacol de frumusețe ecvestră, împodobită de adrenalina calului și a călărețului care nu au cum să nu-ți fure privirea.

Extrem de bine organizat, în cadrul festivalului vei găsi spre vânzare delicioșenii din cultura locală (zmeură, mure, afine, miere, dulceată, legume lavanda etc.), lucruri handmade, o frumoasă expoziție de pictură în interiorul castelului, dar și animații cu clovni pentru cei mici sau distracție în orășelul gonflabil.

Dacă tot nu ai nimic planificat pentru maine, duminică, 8 septembrie, urcă-te-n mașină și dă o fugă până la castel, căci, crede-mă, e așa de fain acolo încât nu e de ratat!

Alte detalii găsiți pe site-ul celor de la Horseville Festival sau pe pagina lor de Facebook.

Me loved it! ♥

Sharing is caring.